top of page
Zoeken

Gratis download om jou te bedanken!Ja hoor, het is december. Misschien ligt het bijna aan volle maan (of is het nog niet zover?). Of ben ik gewoon even in een emo-momentje;


Ik had vandaag eigenlijk een hele andere post, maar tik deze spontaan. Omdat ik NU wil zeggen hoe dankbaar ik jullie ben. Echt, uit de grond van mijn hart; dank je!


Dit jaar was voor mij vooral een jaar van zelfontwikkeling en echt mogen voelen (nee, Anka gaat niet te zen worden..no worry!). Mijn zaak loopt onwijs goed en daar kan ik mijn klanten niet genoeg voor bedanken. Natuurlijk zal ik Anka niet zijn als dit soms alle kanten heen springt. Maar op zich zeg ik zo het einde van het jaar: dat heb je voor het 7e jaar maar weer mooi gedaan!


Maar naast de zaak heb ik vooral heel veel persoonlijke stappen gemaakt. Wat wil ik? En vooral wat niet meer? Want mijn hoofddoel van dit jaar was: rust. Soms denk je het dan te weten en maak je een stap die later juist de foute was. Erg? No way! Je leert ervan en pakt weer de andere koers.


Maar wat ik vooral heb gedaan dit jaar is uit de ratrace stappen. En ja, Anka Verstappen kan soms echt door de bochten scheuren, maar vooral heb ik die ballen keihard neergegooid en gezegd: 'Zo en dit ga ik lekker niet meer doen!'. Ik heb mij wat meer kwetsbaar opgesteld en alles goed in mij opgenomen. Privé was soms pittig: mama die achteruit gaat met haar dementie, een dochter in ons gezin met een nare gebeurtenis etc. Maar dit zal elk jaar zo zijn. Elk jaar zal er iets zijn waarvan je het liefst heel hard wegrent. Maar that's life!


Elk jaar zet ik ook op een rijtje welke mensen ik heel dankbaar ben. En dit jaar zijn het er zo veel. Zoveel mensen die elke keer voor mij klaar stonden. Mijn lieve vriendinnen, mijn allerliefste gezin, hele lieve buddies en collega's en al mijn lieve klanten én jullie als volgers. In een jaar kan er zoveel moois ontstaan!


Een download van recepten (nee, je komt niet in een mailfunnel!) is een klein gebaar. Maar goed, deze tekst komt echt uit mijn hart! Als julie deze post delen vind ik dan wel weer heel leuk. Hoe meer kerstcocktails hoe beter toch?


Op naar 2022! Zonder bullshit (of met maar dat is ok!) en met veel liefde. Zo dit was het. Punt. ❤❤

Comments


bottom of page