top of page
Zoeken

Miss mama Sue schrijft


Donderdag. Ik was aan het werk en werd verrast. Mijn lieve vriendin Miss mama Sue (te leuk om niet te volgen) had mijn challenge gepromoot. En geloof mij. Zij is mijn allesomzeggende directe, zo is het en geen gezeik, vriendin. Dus dat zij dit speciaal voor mij had geschreven deed mij wel wat!

Read this! Dan ga ik nog even een potje trots zitten wezen over de hoeveelheid mensen die meedoen aan de challenge. Met nog wat gezonde bibbers hoe ik mijn gekakel dinsdag in een half uur op het beeldscherm kan krijgen:)


Sue:


Ik heb een hekel aan challenges, ik ben er gewoon niet voor gemaakt. Ik vind het gewone leven heel soms al een challenge, laat staan dat ik in dat gewone leven ook nog eens dertig dagen lang elke dag ontzettend ingewikkelde yoga poses moet uitvoeren of de hele maand geen wijn mag drinken. En in deze vreemde tijd zijn er zo vreselijk veel challenges waarmee je om je oren wordt geslagen...


Als moeder heb je elke dag al een challenge; ervoor zorgen dat je frummels zonder al teveel kleerscheuren de dag doorkomen, hoe klein of groot ze ook zijn. Soms is het al een challenge om elke maand alle rekeningen op tijd te betalen. Het zijn maar wat voorbeelden.

Dan willen we vaak allemaal een beetje appetijtelijk voor de dag komen en het liefste je hangbillen een beetje strak in je uitgerekte bikini kunnen hijsen, voordat de echte zonnestralen beginnen te schijnen. Nu ik dit typ, denk ik; had ik die ene squat challenge maar moeten doen waarbij mij een goddelijk afgetrainde derrière werd beloofd binnen drie weken.

En toch heb ik één challenge waarvan ik zeker weet dat het voor ons moeders iets bij kan dragen. Anka heeft een gloednieuw programma in elkaar getimmerd, waarbij jijzelf de allergrootste challenge bent. En dat kan eng zijn, maar zo ontzettend leerzaam. Wanneer je weleens ruzie hebt met dat vrouwtje dat je in de spiegel ziet of wanneer je maar geen verkering krijgt met je weegschaal, kan Anka je helpen. Aanstaande maandag start haar challenge, waarbij je gratis kunt instappen in het leren kennen van jouw lijf. Je gaat er leren wát er achter die snaaibuien in de avond zit, hoe je kunt eten zonder jezelf schuldig te voelen én hoe je lichaam samenwerkt met je hersenpan.

Alleen dit weekend nog kun je je aanmelden en dat is heel simpel te doen via haar site!

Zelf heb ik geen snaaibuien, maar heb ik heel veel ruzie met dat vrouwtje dat ik in de spiegel zie. Ik ben veel te lang niet lief geweest voor mijn lijf door allerlei oorzaken en al een hele tijd is Anka mijn mentor op afstand en mijn vraagbaak als mijn lijf weer eens op hol slaat. En hoe druk we het ook allemaal hebben als moeders en als vrouwen; we hebben allemaal maar één lijf. Laten we daar dan maar een beetje lief voor zijn...


Sue


PS: nou dan mag je toch wel een beetje vereerd zijn. Als ondernemer. Maar zeker ook als vriendin. Want mijn lieve vriendinnen doen op dit moment zo onwijs veel voor mij! Geef jij je op? Dat vind ik supertof en leuk.
Comments


bottom of page